UEFA’dan Süper Lig için flaş karar

20200423-uefadan-super-lig-icin-flas-karar-585734-96aa87db8c1c99ec4e82.jpeg
Abone Ol
Daha Fazla

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Futbol Birliği UEFA, futbolun kaderini belirleyecek tarihi karar aldı. Süper Lig başlama tarihi…

Avrupa ülkelerinde ve Türkiye’de futbol heyecanı yeniden başlayacak. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle askıya alınan liglerin akıbetinin belirlenmesi adına UEFA Yönetim Kurulu, videokonferans yoluyla toplantı yaparak tarihi bir karar aldı.

Toplantının ardından UEFA’nın resmi internet sitesinde bir açıklama yayınlandı. Açıklamada Ağustos ayında oynanacak UEFA organizasyonlarına ait maçlar başlamadan önce yerel liglerde sezonların tamamlanması istendi.

UEFA Yönetim Kurulu ayrıca Avrupa’daki liglerin devam etmesini istediğini ama bu işlemi gerçekleştirirken en iyi sağlık koşullarının sağlanmasının birinci öncelikleri olduğunu belirtti.

Buna göre; Türkiye’de de Süper Lig ve alt lig maçları Ağustos ayına kadar tamamlanacak. Şimdi gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrildi. Buna göre TFF, yarım kalan liglerin tamamlanması adına yeni bir takvim belirleyecek. Kulislerdeki konuşmalara göre; Süper Lig’in Haziran ayı başında başlayıp Temmuz ayı içerisinde noktalandırılması planlanıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!