Siyaset
Giriş Tarihi : 16-02-2021 18:42   Güncelleme : 16-02-2021 18:42

Muharrem İnce’ den Olay Açıklama! Muharrem İnce’den CHP'ye Çarpıcı Açıklamalar! Muharrem İnce Yeni Partisi Hakkında Neler Söyledi?

Kayseritempo.org - Muharrem İnce’ den Olay Açıklama! Muharrem İnce’den Çarpıcı Açıklamalar! Muharrem İnce Yeni Partisi Hakkında Neler Söyledi? Muharrem İnce tarafında olaylar bitmiyor. Muharrem İnce’yi en son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden hatırlayacaksınız. Muharrem İnce katıldığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetmiş. Gerek seçim sürecinde gerekse seçimden sonra Muharrem İnce tarafında olaylar bitmek bilmedi. Seçimden sonra bir süre ortalıktan kaybolan ve sonrasında yaptığı açıklamalarda gündemde kalmayı başaran Muharrem İnce şu aralar CHP den ayrılıp Yeni parti kuracağı içinde aktif olarak gündemde.

Muharrem İnce çarpıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor! Muharrem İnce ‘CHP oylarımı bölmezse eğer iktidarım’ dedi. Muharrem İnce’ den CHP tarafına  flaş açıklama. Kendisine yöneltilen eleştiri ve soruları yanıtlayan Muharrem İnce çarpıcı açıklamalara da yer verdi.

Muharrem İnce’ den Olay Açıklama!

Muharrem İnce; kendisine haksızlık yapıldığını ve Cumhurbaşkalığı seçiminde yürütülen yanlış seçim yönetiminde CHP’nin de hataları olduğu dile getirdi. Hatırlarsınız ki Muharrem İnce Seçim gecesi attığı mesajla uzun süre gündemde kalmıştı. Kendisine sürekli haksızlık yapıldığını ve bu konuda aslında mağdur olduğunu belirten İnce, O gün eğer çıkıp açıklama yapsaydım o karışıklıkta ‘İç Savaş’ bile çıkabilirdi dedi. Muharrem İnce’ den olay açıklama

Muharrem İnce’den CHP'ye Olay Açıklama

Muharrem İnce kendisinin hiç bir partinin oylarını bölmek gibi bir hedefi olmadığını ve aynı CHP gibi diğer partilerle ittifak olabileceğini söyledi. İnce, CHP nasıl diğer partilerle ittifak kuruyosa benle de ittifak kurabilir dedi. Çarpıcı açıklamaları bitmeyen İnce, en sonda eğer CHP oylarımı bölmezse İktidarım dedi.