Kayseri OSB’de korku duvarı

20201126-kayseri-osbde-korku-duvari-876488-db27a6618e3cf9e0b397.jpg
Abone Ol
Daha Fazla

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu açıkladı. Organize Sanayi Bölgesi’nde bazı sanayicilerin Tahir Nursaçan’dan korktuğu için geri durduğu iddia edildi. 

Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, bazı sanayici ve işadamlarının Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan‘dan çekindiği için geri durduğunu iddia etti. 

Sosyal paylaşım sitesindeki hesabı üzerinden bir açıklama yapan Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, “Son bir kaç gündür sanayicilerimizden çok fazla destek telefonları aldık ancak hepside sayın Nursaçan’dan çekindiklerini yazılarıma beğeni bile yapmaktan geri durmak zorunda hissettiklerini söyluyorlar. Bazılarıda GES gibi ruhsat gibi işlemlerinin sekteye uğrayacaklarından korktuklarını belirtiyorlar. Sayın Başkan ve yönetim, sanayiciyi bu gibi durumlarla sindirdiğinizi sanıyorsunuz ancak kendi güvenirliliğinizi yitiriyorsunuz. Yönetim kurulu üyelerinize hangi koşullarda çalışma ruhsatlarını verdiyseniz tüm sanyicimize de aynı şartlarla vermelisiniz. İkinci bir mesken faciası oluşmaması adına sizlerden istirham ediyorum” dedi.

Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, açıklamasında “Yaptığımız basın toplantısında bahsettiğim yöneticilerin 430 TL’den aldıkları arsayı 540 TL’ye aldıklarını açıklayacaklarmış. Tahsisleri iptal edilir diye düşünüyordum. Ama en azından OSB’mizin kasasına 3.300.000 TL fazladan para girmiş olacak takdiri sanayicilerimize bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu Yazıya Tepki Ver

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Tempo ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!