20 HAZİRAN 2019 Perşembe 11:04
Kayserispor
Giriş Tarihi : 28-05-2019 14:47   Güncelleme : 28-05-2019 14:53

Genel Kurul kararı. Bedir bırakacak mı

İstikbal Mobilya Kayserispor yönetim kurulu, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Başkan Erol Bedir bırakacak mı devam edecek mi? İşte ayrıntılar

Genel Kurul kararı. Bedir bırakacak mı

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 futbol sezonunu 41 puanla 10. sırada tamamlayan İstikbal Mobilya Kayserispor, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

Ne zaman
İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir tarafından yönetime sunulan ve kabul edilen Olağanüstü Genel Kurul teklifi, 15 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Salt çoğunluğun sağlanamaması halinde ise Olağanüstü Genel Kurul 22 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Olağanüstü Genel Kurul, kadir Has Kongre Merkezi'nde saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Genel Kurul'da yeni başkan ve yönetim kurulu seçilecek. Sarı Kırmızılı kulüpte 2,5 sezondur başkanlık görevini yürüten Erol Bedir'in yeniden aday olacağı öğrenildi.

Ne demişti?
İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı kulübün başarısını sürdürmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade ederek maddi destek istemişti. Başkan Bedir, "Kayserispor borçlu bir kulüp. Geçmişten gelen çok ciddi borçlar var. Bankalardan alınan ciddi paraların faizleri var. Gelecek sezon için herkes taşın altına elini koymalı. 2 senedir benim katkılarım var. Ben ve benim gibi kişilerin çabaları ile bu kulüp ayakta kalamaz" yorumunda bulundu.

NELER SÖYLENDİ?
@