Kayserispor
Giriş Tarihi : 05-12-2019 11:36

Genel Kurul gerginliği

Kayserispor Olağanüstü Genel Kurul toplantısı öncesinde gerginlik tırmanıyor. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor eski Başkan Adayı Sedat Kılınç açıklamaları ile gündem oluşturdu.

Genel Kurul gerginliği

İstikbal Mobilya Kayserispor'da 7 Aralık 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul toplantısı öncesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Hamdi Elcuman'ın görevi bırakması neticesinde Yönetim Kurulu kararı ile başkanlık koltuğuna oturan Berna Gözbaşı, 2 gün sonra yapılacak Olağanüstü Genel Kurul toplantısı öncesinde yeni listeyi oluşturmanın çabası içerisinde iken ilginç gelişmeler yaşanıyor.

"Namerttir.."
Kayserispor'da son dönemde artan borç sarmalının araştırılmasını ve nerelere ne parası ödendiğinin ortaya çıkarılmasını isteyen önemli bir kitle, Genel Kurul toplantısında ibra oyu vermeyecek. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumartesi günü kabul oyu vermeyeceğini bir kez daha yineledi. Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından "Dünya üzerindeki 3 Milyon Kayserili hemşerilerimizin bize vermiş olduğu vekilliğe istinaden Milletin Vekili olarak Kayserispor’daki çarpık ilişkilerden kaynaklanan 300 Milyon TL borcun hesabını soracağız ve mali durumu İbra etmeyeceğiz. Bu konuda milim oynayan namerttir" açıklaması yaptı.

Kritik toplantı
Kayserispor eski Başkanı Recep Mamur'un mekanında gerçekleştirilen toplantı ile ilgili eleştiriler artarken, Kayserispor eski Başkanı Erol Bedir, "Recep Mamur ziyaretim son derece masumanedir. Sağlığı ile ilgili olarak geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha iletmek için yanına uğradım. Hepsi bu. Ben çıkarken Berna hanım geldi" demişti. Türkiye'nin ilk kadın kulüp başkanı olarak tarihe geçen Berna Gözbaşı'nın da "Oyun içinde oyun" şeklindeki paylaşımı son derece manedar bulundu. dün de Kayserispor eski başkan adayı Sedat Kılınç'ın gündeme damga vuran açıklaması vardı.

Tüm bunlar olup biterken Kayserispor eski Onursal Başkanı ve AKP kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'nin sessizliğini koruması da dikkatlerden kaçmıyor. Olağanüstü Genel Kurul toplantısına 2 gün var ancak ne sükunet ne bir umut ışığı kendini gösteriyor.

Haber: Yavuz Yıkılmaz