Siyaset
Giriş Tarihi : 09-02-2020 21:05

CHP Kayseri Genel Kurul sonucu

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ümit Özer ile Mustafa Aslan'ın başkanlık yarışı verdiği genel kurul sonucu. CHP kayseri İl başkanı kim oldu. CHP Kayseri yeni yönetimi.

CHP Kayseri Genel Kurul sonucu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Genel Kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen Genel kurul sonrasında CHP'nin yeni İl Başkanı belli oldu. Mevcut başkan Ümit Özer ile eski Başkan Mustafa Aslan arasındaki başkanlık yarışı neticelendi. Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen CHP Kayseri İl Teşkilatı 37. Olağan Genel Kurulu sonrasında mevcut Başkan Ümit Özer yeniden başkan seçildi.

41 farkla..
CHP Kayseri İl Teşkilatı 37. Olağan Genel Kurulu'nda Genel Merkezin görevlendirmesi üzerine divan başkanlığını Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal yaptı. Mevcut Başkan Ümit Özer ile eski İl Başkanlığı görevini yürüten Av. Mustafa Aslan başkanlık için yarıştı. Akşam 16.00 itibariyle başlayan ve 20.00 itibariyle sona eren kongrede 452 delege, partinin yeni il başkanını seçmek için oy kullandı. 452 delegenin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Ümit Özer kazanan taraf oldu. Ümit Özer 239 oy alırken, Av. Mustafa Aslan ise 198 oy da kaldı.

CHP yeni yönetimi
Ümit Özer'in yönetiminde şu isimler yer aldı: Mehmet Aslan, Alperen Arık, Muttalip Ak, Cemalettin Bal, Ozan Dağhan Çobanoğlu, Tenzile Börkü, Adil Demir, Gönül Erkan, Handan Güler, Güler Gülerözü, Metehan Günay, Nihal Günaydın, Naci Güller, Kadriye Tülay Hazer, Meral Kahraman, Burcu Karataş, İsmail Kılıç, Osman Kuzucu, Ahmet Mucuk, Osman Kuzucu, Zeki Özkan, Esra Tuğçe Şahin, Duran Teke, Niyazi Ünalmış ve Özgür Yeşilyurt oldu. Kurultay Delegeleri ise şu isimlerden oluştu: Ali Adanır, Serdar Altuner, Mehmet Arslan, Sadık Atila, Ceren Aydemir, Mustafa Aydın, Yusuf Bulut, Emir Demirezen, Habibe Ergün, Şerif Sümer Erol, Mustafa Kayıkçıoglu, Talat Kumaş, Ali Özbay, Fikret Özdoğan, Ümit Özer, Cumali Sağlam, İmdat Şimşek, Bahar Tecirli, Yakup Yılboğa ve Serhat Yıldırım.