Kayserispor son dakika.. Seçimli Genel Kurul var

Kayserispor Yönetimi, Genel Kurul kararı aldı. Kayserispor Genel Kurul ne zaman? Erol Bedir bırakıyor mu? Erol Bedir neden Genel Kurul kararı aldı? Kayserispor Başkanı kim olacak? İşte yanıtı

Kayserispor son dakika.. Seçimli Genel Kurul var

Süper Lig'de boy gösteren Kayserispor'da ekonomik sıkıntılar gün yüzüne vurdu. Kayseri'nin önde gelen siyasilerinden ve yerel yöneticilerinden destek bekleyen ve kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesini isteyen Kayserispor Başkanı Erol Bedir, bu akşam radikal bir karar ile seçimli Genel Kurul kararı aldı.

Kayserispor yönetimini akşam üzeri olağanüstü toplantıya çağıran Başkan Erol Bedir, "Değerli arkadaşlar. Mevcut durumda ileriye gitme şansımız yok. Bize verilen sözler yerine getirilmedi. Dolayısıyla yol yürüme ihtimalimiz son derece düşük. Bundan ötürü Seçimli Genel Kurul kararı almayı uygun buluyorum" dedi. Yöneticilerin de onayı sonrasında Başkan Erol Bedir, kulüp internet sitesinden olan biteni ifade eden bir açıklama yayınladı.

"Rica ettiler geldik"
Başkan Erol Bedir, göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını ve yaşadıklarını özetlediği açıklamasında, 2016-2017 futbol sezonunun devre arasında kendilerine verilen sözler üzerine göreve geldiklerini ve sezon sonuna kadar Kayserispor'a sportif başarı kazandırdıklarını, sıkıntıları bertaraf etmek adına çabaladıklarını ancak o dönemde de kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğinden dem vurarak, "106 Milyon TL derken 140 Milyon TL'lik borç karşımıza çıktı.  Sezon sonunda maddi sıkıntıların aşılamayacağı düşüncesi ile görevi devretmek için genel kurul kararı aldık. Ancak yetkililer, görevi bırakmamamızı ve desteklerin geleceğini, daha çok yardımda bulunulacağının sözünü verince göreve devam ettik. ​Ancak 2017-18 sezonu başlangıcından bitiş tarihine kadar, başkan olarak ben, yönetim ve kulüp performans kaynaklarından başka ilave bir maddi kaynak sağlanamamış, sezon bu şekilde tamamlanmıştır" dedi.

"Sözler tutulmadı"
Başkan Erol Bedir açıklamasında, "Görüşmeler sonucunda, geçmişten eksik kalan veya önümüzdeki dönem için bulunması gereken kaynak konusunda da bir mutabakat oluşmuş ve başkanlığımda oluşan yönetim kurulu, 2018-2019 sezonuna başlamıştır. ​Fakat, mutabakat ve sözler üzerine görevi kabul eden yönetimimiz, genel kurulun üzerinden 5-6 ay geçmesine ve çok ciddi sıkıntılar yaşanmasına rağmen kendi kaynaklarının dışında şehirden en küçük bir ilave destek sağlanamamıştır. ​Geçmiş borçların ödenmesi ve lisansa engel geçmiş alacaklarının federasyondan kesilmesi mecburiyeti nedeniyle kulüp gelirlerimizin tamamı ilk göreve geldiğimizdeki toplam borç; faizi ve kur farkına gitmektedir. Futbolcu, teknik heyet ve diğer güncel ödemeler ise şahsım ve yönetimin gayretleri ile döndürülmüştür" cümleleri kurdu.

Genel Kurul kararı
Erol bedir, açıklamasının son bölümünde "Bütün Kayseri’nin yeniden, Kayserispor'un günü ve geleceği için, kenetlenmesini sağlamak adına; ​3 Kasım Cumartesi saat 11.00’de seçimli genel kurul yapılmasına,çoğunluk sağlanmaz ise 10 Kasım Cumartesi günü aynı saatte ve aynı yerde toplanılmasına karar vermiştir. ​Bundan sonraki süreç, kulübün gerçek sahipleri olan büyük taraftarımız, genel kurul üyelerimiz ve Kayserisporumuzun problemlerini Kayseri'nin meselesi olarak algılayan şehir yöneticilerimizin inisiyatifindedir" açıklamasında bulundu.

Kayserispor genel kurul ne zaman Erol Bedir birakiyor mu Kayserispor borcu ne kadar Kayserispor son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500