Erol Bedir bırakmak istedi - Kayserispor Genel Kurul yapacak mı? İşte cevabı

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sezonun bitmesi ile Olağanüstü Genel Kurul kararı alıp almayacaklarına dair yaşananları canlı yayında anlattı

Erol Bedir bırakmak istedi - Kayserispor Genel Kurul yapacak mı? İşte cevabı

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonunda kümede kalmayı garantileyen ve son 3 maçına prestij için çıkacak Kayserispor'da Erol Bedir, başkanlığı bırakıp bırakmayacağını açıkladı.

TvKayseri'de yayınlanan Sahadakiler isimli spor programına canlı yayın konuğu olan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sezon sonunda Olağanüstü Genel Kurul kararı almak istediğini ancak bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ikna edemediğini ifade etti.

Veto yedi
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Hafta sonu Ankara'ya gidip sayın Bakanımız ile görüştüm. Genel Kurul kararı almak istediğimi söyledim. Kendisi bunu kabul etmedi. Genel kurul teklifine sıcak bakmadığını söyleyerek özel bir problemim olup olmadığını sordu. Ben de daha güçlü bir ynetim için bunun yapılması gerektiğini söyledim ama hiç sıcak bakmadı. Sonrasında Kayseri'ye geldiğimde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'mız sayın Mustafa Çelik ile görüştüm. Az çok konudan haberdar olmuş. Ben daha sözümü bitirmeden sert bir reaksiyon gösterdi. Tam rahata erişmikten neden böyle bir düşünceye girdiğimi ve ciddi bir sebebim yoksa görevimi devam ettirmemi söyledi. Hatta bana pişmiş aşa su katmamı da ifade etti. Drolayısıyla bu talebim destek görmedi" dedi.

"Yöneticilik işi.."
Başkan Erol Bedir, gerek Kayserispor'da gerekse Erciyesspor'da 3-4 sefer yöneticilik yaptığını da ifade ederek, "Ben bu kulüpte 3-4 sefer görev yaptım. Daha öncede söyledim. Şehirde 1,5 milyon nüfus var. Bu yöneticilik iyi bir şeyse ben yeterince nimetlendim. Başkası da yararlansın. Yok eğer kötüyse, niye bu kadar bana ceza. Biraz da başkası çeksin diye düşündüm. Ailemdeki en yakınımdakiler bırakmamı istiyor. Bir sonrakiler ise devam etmemi istiyor. Değerli büyüklerimde devam etmemi istiyor. Dolayısıyla Olağanüstü Genel Kurul düşüncemi rafa kaldırdım" açıklaması yaptı.

Mali Genel Kurul
Başkan Erol Bedir, seçimli Genel Kurul olmasa da Mali Genel Kurul yapmak istediğini ifade ederek, "Mali Genel Kurul yapmak zorunda isek yapacağız. Yoksa mali genel kurul yapmayı ben de istiyorum. Kendimi sorgulatmak ve kendimi anlatmak istiyorum. En azından yaptığımız ve yapacaklarımızı anlatabilirim" yorumunda bulundu.

Haber: Yavuz YIKILMAZ

Süper Lig Kayserispor Erol Bedir Mustafa Çelik Sahadakiler Mehmet Özhaseki
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Sami erciyeslioglu     2017-05-17 Baskanim kayseri sporu burakmayin lutfen bu takimin bu sehrin sizin gibi bu isi bilen ve maddiyat gozetmeyen buyuklerine ihtiyaci yar
Abdullah     2017-05-17 Hımmmmm. Erol başkan ayak oyunları başladı yine. sn. Haseki ne derse yapmak zorundasın.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TTnet çöktü mü? Modemler çalışmadı internet yok.
Arif V 216 için geri sayım.. İşte yeni fragman